sema_çayan Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : şimdilik eskişehir daha sonra inş izmir İş/Hobiler : müzik müzik müzik kitap tarih felsefe Lakap : penbe banter Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: RUS KOZMONOTLARI Ptsi Kas. 03, 2008 4:17 pm | |
| rus kozmonotları uzayda pek bir yalnızlar aydan dünya pek bir yuvarlak görünüyordu ama sen varsın ama sen varsın ama sen var ama sen varsın o yeah o yeah o yeah dün gece aydan seni seyrettim ama zaten burda her gün gece ama sen varsın ama sen varsın ama sen var ama sen varsın oh yeah o yeah o yeah dün gece televizyondaki kadını sana benzettim dün gece televizyondaki kadını sana benzettim dün gece televizyondaki kadını sana benzettim dün gece televizyondaki kadını sana benzettim ama sen varsın ama sen varsın ama sen var ama sen varsın oh yeah oh yeah o yeah dün gece televizyondaki kadını sana sana benzettim dün gece televizyondaki kadını sana sana benzettim dün gece televizyondaki kadını sana sana benzettim dün gece televizyondaki kadını sana sana benzettim ama sen varsın ama sen varsın ama sen var ama sen varsın... | |
|
sema_çayan Isınan Üye
Mesaj Sayısı : 161 Yaş : 32 Nerden : şimdilik eskişehir daha sonra inş izmir İş/Hobiler : müzik müzik müzik kitap tarih felsefe Lakap : penbe banter Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: RUS KOZMONOTLARI Ptsi Kas. 03, 2008 4:18 pm | |
| TUĞÇE BU ŞARKIYA UYUZ OLUYO | |
|
manyak_angel Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 572 Yaş : 32 Nerden : notebookumdannn :D İş/Hobiler : pc,msn,fırat çoloğlu,ES-ES, FUTBOL Lakap : VALİİ Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: RUS KOZMONOTLARI Ptsi Kas. 03, 2008 4:24 pm | |
| | |
|
m@ny@k_y@g@mur Manyak Üye
Mesaj Sayısı : 849 Yaş : 32 Nerden : SüPrİz YuMuRtAdAn Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: RUS KOZMONOTLARI Ptsi Kas. 03, 2008 5:07 pm | |
| | |
|
p$!Ko M@nY@k Admin
Mesaj Sayısı : 130 Yaş : 85 Nerden : Cadıla Ülkesınden İş/Hobiler : su bu ooooo Lakap : MaNyAk Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: RUS KOZMONOTLARI Ptsi Kas. 03, 2008 5:11 pm | |
| ayy allahm bıktırdın bu sarkıdan bnıı yhaaa böğğ kuscam sımdı | |
|
manyak_angel Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 572 Yaş : 32 Nerden : notebookumdannn :D İş/Hobiler : pc,msn,fırat çoloğlu,ES-ES, FUTBOL Lakap : VALİİ Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: RUS KOZMONOTLARI Ptsi Kas. 03, 2008 5:20 pm | |
| :D ayy çok komikiniz kızlar | |
|