manyak_angel Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 572 Yaş : 32 Nerden : notebookumdannn :D İş/Hobiler : pc,msn,fırat çoloğlu,ES-ES, FUTBOL Lakap : VALİİ Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: İttiirraaffllaarrıımm Çarş. Ara. 17, 2008 7:47 pm | |
| bisikletle arka sokkakları kaçmayı çok severdim.
balkon altından yani alçak yerlerden geçmei çok severdim tabii geçip geçmediiimi hesaplayamayıp her seferinde kafamı yardım
ewde alınan tektir çikolatadır o tür şeyleri kendim yemeyip sokaktakilere dağıtırdım(bu yüzden çok azar işittim)
erkeklerin oynadığı tüm oyunlarda erkeklerden daha fazla bilgim vardı her seferinde onları yenerdim(futbol,bayblade oynardım kısacası tam anlamıyla erkek fatmaydım)
annem herzaman ben küçükken sen tane oğlan çocuğundan beterdir erkek çocukları senin yanında pısıp kalıodu der
taso oynamaya bayılırdım ve herkezi üterdim ve akşama annesini alan bizim eve koşar beni anneme şikayet ederdi irem tasolarımı aldı gerio vermio derlerdi bende hadi ordan onları ben bileğimin hakkıyla kazandım derdim
ilk okulda hiperaktif biri olduğum için ve herkezin benim yanımda kuzuya döndükleri için sınıfın en yaramazını hep benim yanıma verirlerdi
bebekken beşiimi ço seviğim için sürekli beşikte hoplarmışım bi gün beğişimi hoplarken kırmışım ve babama gidip annem beşiğimi kırdırdı die yalan söyleyerek babama şikayet etmişim
babama hep babalar gününde hediye alındığında ben gidip direk babama babalar bayramın için sana hediye aldık dermişim ve annem yeniden hediye almak zorunda kalırmış
benim minik die bi kuşum vardı babama sürekli babacık der babamdan ve benin yanımdan ayrılmazdı bir gün ben bu kuşa sinirlenip o senin baban değil benim babam dierek kafesine tekme atımışım tabi kuş bi yana kafes bi yana kuş sonra benim yanıma bile uğramadı nse bu kadar yeter destan oldu daha var ama ben çok yoruldum | |
|
Ryancooper Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 32 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik&arabalar Lakap : ryancooper Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: İttiirraaffllaarrıımm Perş. Ara. 18, 2008 5:26 pm | |
| Hatalar yaptım kötü biriyim Bebegim kalbimimi Vererim Son Kezzz..... | |
|
manyak_angel Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 572 Yaş : 32 Nerden : notebookumdannn :D İş/Hobiler : pc,msn,fırat çoloğlu,ES-ES, FUTBOL Lakap : VALİİ Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: İttiirraaffllaarrıımm Cuma Ara. 19, 2008 5:58 pm | |
| yorum için teşekkürler :D | |
|
m@ny@k_y@g@mur Manyak Üye
Mesaj Sayısı : 849 Yaş : 32 Nerden : SüPrİz YuMuRtAdAn Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: İttiirraaffllaarrıımm Cuma Ara. 19, 2008 6:54 pm | |
| paylasım ıcın sagol canım | |
|