m@ny@k_y@g@mur Manyak Üye
Mesaj Sayısı : 849 Yaş : 32 Nerden : SüPrİz YuMuRtAdAn Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Komik Test Ptsi Kas. 17, 2008 9:33 pm | |
| 1- makyajınızı neyle silersiniz? a) ıslak pamukla b) tonikli pamukla c) ikki saat uğraşıp da yaptıım makyajı hayatta silmem.ööle dolaşırım bikaç gün d) makyaj ney??
2- saç yıkamada tercihiniz? a) kremli şampuan b) şampuanlı krem c) normal saçlar için kepek önleyici boya koruyucu adaçaylı ortaya karışık koyu bi sıvı d) zıkkımın köküsü
3- hangi sıklıkla manikür-pedikür yaptırısınız? a) 15 dakkada bir b) haftada bir c) ayda iki d) hayatta hiç
4- kozmetikte olmazsa olmazınız? a) kırışık önleyici b) kırışık önleyiciyi kapatıcı c) kırışık önleyiciyi kapatıcıyı kamufle edici d) makyaj olmasa da olur bişeydir
5- bakımınızda en özendiğiniz bölge? a) gözler b) dudaklar c) karaciğerden sağa sap kime sorsan gösterir biyer olacaktı işte orası d) endoplazmik retikulum
6- şöyle sıkı bi bakım yapıp çarşıya çıktığınızda? a) milletin hayranlıktan gözleri pörtler b) millette bi telaş bi kaçışma hali c) çarşı boşaltılır d) bizim burda çarşı neyin yoktur
Değerlendirme: a'lar çoksa: kesin terazi burcusunuz.yükseleniniz boğa b'ler çoksa: en çok b şıkkı işaretlemişsiniz c'ler çoksa: ananızda mı bakımlıydı? d'ler çoksa: siz kadın değilsiniz anacım
alıntıdır
| |
|
saqoLera.byz<<< Yeni Üye
| Konu: Geri: Komik Test Cuma Ara. 12, 2008 1:57 am | |
| aLLahım ne tuhaf testir:F:F tabe testi yasan yaqmur düsgün bişi mi çıkar | |
|
| Konu: Geri: Komik Test C.tesi Ara. 13, 2008 12:20 am | |
| | |
|
manyak_angel Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 572 Yaş : 32 Nerden : notebookumdannn :D İş/Hobiler : pc,msn,fırat çoloğlu,ES-ES, FUTBOL Lakap : VALİİ Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: Komik Test C.tesi Ara. 13, 2008 5:10 pm | |
| :D ayy yağmur çok güzldüm bu teste yaa sağol cnm | |
|
| Konu: Geri: Komik Test C.tesi Ara. 13, 2008 7:36 pm | |
| | |
|
Ryancooper Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 30 Yaş : 32 Nerden : istanbul İş/Hobiler : müzik&arabalar Lakap : ryancooper Kayıt tarihi : 04/11/08
| Konu: Geri: Komik Test C.tesi Ara. 13, 2008 9:07 pm | |
| cevabım >d< ben erkegim nan dogrudur ama komiq test daha önce okudum | |
|
BiRgüL Yeni Üye
| Konu: Geri: Komik Test Cuma Ocak 30, 2009 11:58 pm | |
| benim konularımı burayamı açıyon sen kız | |
|
| |