manyak_angel Erişilmez Üye
Mesaj Sayısı : 572 Yaş : 32 Nerden : notebookumdannn :D İş/Hobiler : pc,msn,fırat çoloğlu,ES-ES, FUTBOL Lakap : VALİİ Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor Salı Kas. 04, 2008 9:38 pm | |
| yarim kalan birseyler var aklimdan hic cikmiyorlar hatalari bende aradin yillarca yar hata senin kaninda var
sacmalayip duruyorum bazen kendimden korkuyorum birisi var mi kalbinde dogru söyle arkadasca soruyorum
farz et seninle hic tanismadik sarilipta aglasmadik yastiklara bas koymadik sabret bak simdi yüzün gülüyor bu ayrilik nedenini herkes benden biliyor
ayni sehirde nefes almak bile bana yetiyor hersey gönlünce olsun 3 gün sonra hayat bitiyor | |
|
m@ny@k_y@g@mur Manyak Üye
Mesaj Sayısı : 849 Yaş : 32 Nerden : SüPrİz YuMuRtAdAn Kayıt tarihi : 01/11/08
| Konu: Geri: aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor Ptsi Kas. 10, 2008 8:03 pm | |
| | |
|
Mesaj Sayısı : 572 Yaş : 32 Nerden : notebookumdannn :D İş/Hobiler : pc,msn,fırat çoloğlu,ES-ES, FUTBOL Lakap : VALİİ Kayıt tarihi : 03/11/08
| Konu: Geri: aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor Ptsi Kas. 10, 2008 10:48 pm | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor Cuma Kas. 21, 2008 3:20 pm | |
| |
|
| Konu: Geri: aynı şehirde nefes almak bile bana yetiyor Salı Kas. 25, 2008 5:48 pm | |
| | |
|